ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο ΕΣΠΑ η ανέγερσης σύγχρονου νηπιαγωγείου στην Αγ. Αικατερίνη - Έπεσαν οι υπογραφές

Στο ΕΣΠΑ η ανέγερσης σύγχρονου νηπιαγωγείου στην Αγ. Αικατερίνη - Έπεσαν οι υπογραφές

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ για την ανέγερση-κατασκευή ενός υπερσύγχρονου, ολοήμερου νηπιαγωγείου προϋπολογισμού 1.380.000 ευρώ , στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης του Δήμου Ηρακλείου, υπέγραψε σήμερα στη Περιφέρεια  ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Το νηπιαγωγείο που θα βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κάντια και Φιλικής Εταιρίας , θα είναι δυναμικότητας 75 νηπίων, βιοκλιματικό και όταν ολοκληρωθεί   θα μεταστεγάσει τα ήδη υφιστάμενα (65ο και 6ο) νηπιαγωγεία της περιοχής,  τα οποία λειτουργούν αυτή την στιγμή σε μισθωμένα κτίρια.

Στην σημαντικότητα του έργου για την λειτουργία ενός σύγχρονου ολοήμερου νηπιαγωγείου που θα παρέχει ασφάλεια και θα αναβαθμίσει την δημόσια εκπαίδευση στη περιοχή, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης επισημαίνοντας παράλληλα τη καλή συνεργασία του Δήμου, υπηρεσιών κ.α.

Ο Δήμαρχος απ’ την πλευρά του  συμπλήρωσε: «Με την στήριξη του Περιφερειάρχη καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση για αυτό το σημαντικό έργο και χάρις στην ολοκληρωμένη δουλειά και την ωρίμανση του έργου από την  Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία του Δήμου Ηρακλείου. Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής».

Με βάση τον σχεδιασμό του Δήμου Ηρακλείου, το νέο κτίριο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του,  988,66 m2, θα έχει επιφάνεια 589,84 m2 και θα καταλαμβάνει μόνο ισόγειους χώρους, με περιβάλλοντα χώρο περίπου 400m2. Το κτιριολογικό του προβλέπει 3 αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ανάπαυσης, αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, γραφεία για τους εκπαιδευτικούς, κουζίνα – τραπεζαρία, χώρους υγιεινής για νήπια, ενήλικες και ΑΜΕΑ καθώς και αποθηκευτικούς χώρους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video