ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Άφαντα» τραπέζια και καρέκλες μετά το γλέντι

Η κλοπή έγινε μεταξύ 14:00 και 18:00 από τον προαύλιο χώρο του σχολείου στο Κάτω Χωριό.

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Κάτω Χωριού, μετά την Χοροεσπερίδα που πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του σχολείου, αφού μετά την καταμέτρηση των τραπεζοκαθισμάτων διαπίστωσαν ότι κάποια από αυτά είχαν κλαπεί…

“Σήμερα κατά την διαδικασία επιστροφής των εξοπλισμών στους συλλόγους και μετά από την καταμέτρηση τους διαπιστώσαμε ότι είχαν κλαπεί 2 τραπέζια τύπου κέτερινγκ και 30 πλαστικές πράσινου χρώματος ιδιοκτησίας του πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικής.

Η κλοπή έγινε μεταξύ 14:00 και 18:00 από τον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Αν και υπάρχουν υποψίες περιμένουμε τον έλεγχο από κάμερες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία πέριξ του σχολείου. Για την κλοπή έχει ενημερωθεί και καταγράφει από το τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Το Δ.Σ έχοντας την ευθύνη και την ηθική υποχρέωση απέναντι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βασιλικής αποφάσισε ομόφωνα την άμεση αντικατάσταση του εξοπλισμού που κλάπηκε.

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει η είδε κάτι ΔΕΝ θέλουμε να μας ενημερώσει αλλά να ζητήσει από τον δράστη να τα επιστρέψει.

Το Δ.Σ”.

 

apopsilive.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video