ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αυγενάκης για τη σύσκεψη Σπίρτζη με τοπικούς φορείς του ν. Ηρακλείου για το έργο εκτροπής του Πλατύ ποταμού:

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τη σύσκεψη Σπίρτζη με τοπικούς φορείς του ν. Ηρακλείου για το έργο εκτροπής του Πλατύ ποταμού:

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τη σύσκεψη Σπίρτζη με τοπικούς φορείς του ν. Ηρακλείου για το έργο εκτροπής του Πλατύ ποταμού:

«Την ώρα που η παρατεταμένη ανομβρία και η κακοδιαχείριση των υδάτινων πόρων πλήττουν τον πρωτογενή τομέα και προκαλούν ανησυχία στους κάτοικους της Μεσαράς, ο κ. Σπίρτζης πιστός στις αρχές του παλαιοκομματισμού μοιράζει υποσχέσεις και ψηφοθηρικές εξαγγελίες για καθαρά επικοινωνιακούς σκοπούς.

Στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε αναφορικά με το έργο της εκτροπής του Πλατύ ποταμού με τοπικούς φορείς, όχι μόνο δεν κατάφερε να δώσει λύσεις, αλλά ούτε καν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματά τους.

Το έργο παραμένει σε εμβρυακό στάδιο, καθώς το Υπουργείο ευθύνης του ανεύθυνου κ. Σπίρτζη δεν διαθέτει ακόμα τις παλιές μελέτες του ΥΠΑΑΤ για το έργο, ενώ η σύσκεψη προέβη άκαρπη, εφόσον δεν καταρτίστηκε ούτε καν ένα γενικό σχέδιο δράσης.

Παρά την ιδιαίτερη σπουδή που επιδεικνύει τελευταία ο κ. Υπουργός για τα έργα της Κρήτης, είναι πασιφανές πως σκοπός του δεν είναι η παραγωγή έργου, αλλά η άντληση μικροπολιτικών κερδών που ελπίζει ότι θα του χαρίσουν την πολιτική του επιβίωση».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video