ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέος κύκλος μαθημάτων στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου συνεχίζει με νέα μαθήματα τα οποία ξεκινούν τον Οκτώβριο

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, μετά τον επιτυχημένο κύκλο μαθημάτων που διοργάνωσε με τίτλο «Τα επτά κλειδιά της επιτυχίας», συνεχίζει με νέα μαθήματα τα οποία ξεκινούν τον Οκτώβρη του 2018.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων  σκοπό έχει να ξεκλειδώσει τα μυστικά της τέχνης της επικοινωνίας. Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά στα πλαίσια της εργασίας, των σχέσεων και της οικογένειας.

Στο τέλος του κύκλου μαθημάτων «Η Επικοινωνία στην πράξη», οι συμμετέχοντες πέρα από την βεβαίωση παρακολούθησης, θα έχουν αποκτήσει διάφορες επικοινωνιακές δεξιότητες όπως την ικανότητα,

  1. Να αναπτύσσουν διαπροσωπικές σχέσεις στο χώρο εργασίας,
  2. Να συζητούν με άλλα μέλη της οικογένειας παραμένοντας ανοικτοί σε διαφορετικές απόψεις και γνώμες,
  3. Να διαχειρίζονται και να επιλύουν τυχόν συγκρούσεις,
  4. Να βελτιώσουν την επικοινωνία με τον/την σύντροφό τους, πετυχαίνοντας μία υγιής σχέση,
  5. Να δημιουργούν μία θετική πρώτη εντύπωση στους άλλους,
  6. Να χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματος,
  7. Να μπορούν να πείθουν τους άλλους προβάλλοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα,
  8. Να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ομαδικό περιβάλλον.

Τα μαθήματα ξεκινούν την 15η Οκτώβρη 2018 , στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σπίτι του Πολιτισμού», όπου και θα πραγματοποιηθούν όλες οι ομιλίες του κύκλου μαθημάτων.

Στους εκλεκτούς ομιλητές, περιλαμβάνονται η Κα Γιώτα Σούσουλα, ιδρύτρια του Ινστιτούτου Προσωπικής Ανάπτυξης myORAMA, o Κος Μανώλης Σφακιανάκης, Υποστράτηγος, πρώην Προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Κος Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας με πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της διαφήμισης,  ο Κος Νικήτας Καυκιός, ψυχολόγος και άλλοι καταξιωμένοι εισηγητές.

Οι  εγγραφές πραγματοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Λόγου και Επικοινωνίας Logopedia στην οδό Ασκούτση 5 και ώρες 10 με 16:00.

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2831057585-698 693 1336.

Για τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούλιο, ισχύουν ειδικές προσφορές.

Πληροφορίες στη σελίδα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου στο facebook. https://www.facebook.com/laikopanepistimio/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video