ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αθλητικές εκδηλώσεις από τον «ΑΣΑ Αναγέννηση»

Αθλητικές εκδηλώσεις από τον «ΑΣΑ Αναγέννηση»

Ο ΑΣΑ Αναγέννηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Μίνωα Πεδιάδας και ΔΟΠΑΠ συνδιοργανώνει τις ΄΄Καλοκαιρινές εκδηλώσεις ΑΣΑ Αναγέννηση 2018΄΄ από την Κυριακή 15 Ιουλίου έως την Κυριακή 22 Ιουλίου στα γήπεδα και στο συνεδριακό χώρο του Δήμου .

Οι εκδηλώσεις, όπως αναφέρει ο «ΑΣΑ Αναγέννηση», έχουν σκοπό την βελτίωση των αθλητών και την ενημέρωση για θέματα καλαθοσφαίρισης .

Η αρχή των εκδηλώσεων θα γίνει με το 8ᵒ Abcamp 2018 την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 11:00πμ και καθημερινά 18:00-21:00 στο Κλειστό και ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου .Στο camp θα συμμετέχουν παιδιά 6 έως 17 ετών με την συμμετοχή και υπό τις οδηγίες γνωστών προπονητών .

Το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 19:30 στο Συνεδριακό χώρο του Δήμου ο ΑΣΑ Αναγέννηση και ο ΔΟΠΑΠ φιλοξενούν τον γνωστό δημοσιογράφο παρουσιαστή Βασίλη Σκουντή ο οποίος θα παρουσιάσει το Βιβλίο του ΄΄Είμαστε πια πρωταθλητές΄΄στην εκδήλωση συμμετέχει ο παλαίμαχος παίκτης της χρυσής χρονιάς του Ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής Νίκος Λινάρδος .

Οι Εκδηλώσεις του ΑΣΑ Αναγέννηση ολοκληρώνονται την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 11:00 πάλι στο συνεδριακό κέντρο Αρκαλοχωρίου με την συνδιοργάνωση μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και τον ΔΟΠΑΠ Δήμου Μίνωα Πεδιάδας της 4η ημερίδας μπάσκετ με θέμα ΄΄Το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες ΄΄.Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος γνωστοί παράγοντες από το χώρο της προπονητικής της επιστήμης της δημοσιογραφίας διαιτητών των αθλητών και τον παραγόντων .

Ο ΑΣΑ Αναγέννηση συνεχίζει να πρωτοπορεί με καινοτόμες ιδέες στοχεύοντας την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας ,υπήρξε πρωτοπόρος στην διοργάνωση μπασκετικών camp σεμιναρίων προπονητών και ημερίδων γύρω από το άθλημα ,συνεχίζει και φέτος με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και τοπικών παραγόντων και καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video