ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αρχίζουν οι εγγαρφές για το 8ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Αρχίζουν οι εγγαρφές για το 8ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Η ομάδα ΑΝΩ ΚΑΤΩ αποφάσισε εφέτος με τη διοργάνωση του 8ου Κυνηγιού Θησαυρού Παραλίας με θέμα: Κωδικός Βρέξιτ να εστιάσει την προσοχή της στο υπαρκτό, αλλά και διαρκώς εντεινόμενο πρόβλημα της Λειψυδρίας που σε μερικά χρόνια θα μαστίζει σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού του πλανήτη.

Μέσα από παιχνίδια παραλίας και γρίφους, με εύθυμο και ξέγνοιαστό τρόπο προσπαθεί με το 8ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας να ευαισθητοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες και να παρακινήσει σε μια συνετή και ορθή χρήση του νερού σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής παρουσιάζει το teaser που δημιούργησε με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας, τον λόρδο Ίαν Απεντάουν, ο οποίος έρχεται στο νησί μας για να λύσει το ξόρκι και να βρεθεί ο τρόπος που θα μας απαλλάξει από το σύγχρονο και παγκόσμιο πρόβλημα της Λειψυδρίας.

Το μεγάλο ραντεβού έχει δοθεί την  Κυριακή 22 Ιουλίου στη 1.00 μ.μ. στη Δημοτική ΑΚΤΗ Καρτέρου.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο περίπτερο της ομάδας στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας:

https://ano-kato.gr/

https://www.facebook.com/8summertreasurehunt/

Instagram anwkatwsummer18

Το 8ο ΚΘΠ διοργανώνει η ομάδα ΑΝΩ-ΚΑΤΩ με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου της ΔΕΠΤΑΗ και της ΔΗΚΕΗ. Ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη υποστήριξή τους:

Χρυσοί Χορηγοί: Mygreekfriend, Fresh Snack

Αργυροί Χορηγοί: ΚΕΝ, Φαρμακαποθήκη Μαρκάκη, Minoan Lines, Φαρμακείο Πατιτάκη, ΟΙΚΟΚΛΙΜΑ, Copyline Σαματά

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Γαλάνη Μαρία, Mocanella, S/M Χαλκιαδάκης, Terra Mia, Εκτυπώσεις Καρπαθιωτάκη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video