ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Ταλλαία 2018»

Έκθεση Φωτογραφίας «Νίκος Καζαντζάκης: Ο μεγάλος Κρητικός» του Γεώργιου Βαρδάκη

Με σειρά από εκδηλώσεις συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το φεστιβάλ «Ταλλαία 2018» του Δήμου Μυλοποτάμου.  Θεατρικές παραστάσεις, μια ημερίδα για τα ζώα συντροφιάς, η σπουδαία έκθεση φωτογραφίας του Γιώργη Βαρδάκη από τα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή για τον Νίκο Καζαντζάκη και η πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά αστροπαρατήρησης, περιλαμβάνονται, στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Στο μεταξύ, η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει, ότι η προγραμματισμένη για Τρίτη 17 Ιουλίου Θεατρική παράσταση «Οθέλος» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από την Ομάδα «No Stage» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Μελιδόνι, ακυρώνεται κατόπιν ακύρωσης της περιοδείας του συγκεκριμένου θιάσου στην Κρήτη.

Το φεστιβάλ οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Αυλοπόταμος» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης. Οργανωτικά συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, η Εφορία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου και η Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών έργων Κρήτης. Συμμετέχουν επίσης με εκδηλώσεις ο ΑΚΟΜΜ - ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ & το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας καθώς επίσης οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς των χωριών που φιλοξενούν τις φετινές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των προσεχών εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:

Σάββατο 14 Ιουλίου, Θεοδώρα, 21:00
Θεατρική παράσταση «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν»
του Ευγένιου Λαμπίς από το Θέατρο Ζαρού.

Κυριακή 15 Ιουλίου, Αχλαδές, 11:00
Ενημερωτική Ημερίδα «Ζώα συντροφιάς: Μύθοι και Αλήθειες. Δώστε αγάπη, διώξτε το φόβο».  Ομιλήτρια : Αλίκη Χατζηδάκη, Κτηνίατρος

Δευτέρα 16 Ιουλίου, Άγ. Κωνσταντίνος Δαμαβόλου, 21:00
Βραδιά Αστροπαρατήρησης. Παρουσίαση Γ. Ορφανός & Γ. Ζηδιανάκης.

Τετάρτη 18 Ιουλίου Κρυονέρι, 19:00

Έκθεση Φωτογραφίας «Νίκος Καζαντζάκης: Ο μεγάλος Κρητικός» του Γεώργιου Βαρδάκη. Πρόκειται για φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή για τον Νίκο Καζαντζάκη. Εγκαίνια 18/7 και ώρα 19:00. Η έκθεση θα παραμείνει στο Κρυονέρι έως 29 Ιουλίου. Ώρες Λειτουργίας καθημερινά 18:00 – 20:00

Παρασκευή 20 Ιουλίου, Δαφνέδες &
Κυριακή 22 Ιουλίου, Δοξαρό, 21:00
Θεατρική παράσταση «Ο έρωντας στην Κρήτη» του Παντελή
Πρεβελάκη από το Θέατρο Κρήτης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video