ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευ. Καρκανάκης: «Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι που κρατά σήμερα την αγορά του Ηρακλείου όρθια»

Ευ. Καρκανάκης: «Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι που κρατά σήμερα την αγορά του Ηρακλείου όρθια»

Δήλωση Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. κ. Βαγγέλη Καρκανάκη αναφορικά με τα προβλήματα του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης»:

«Έχουν κουράσει οι βαρύγδουπες κυβερνητικές δηλώσεις για στήριξη στον τουριστικό και επιχειρηματικό κλάδο στην Κρήτη. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα παραμένουν κενές περιεχομένου.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι που κρατά σήμερα την αγορά του Ηρακλείου όρθια. Οι παρεμβάσεις στο Ν. Καζαντζάκης, το νέο ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου και μια σειρά άλλων μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων είναι αποτέλεσμα της πολύπαθης Ιδιωτικής πρωτοβουλίας που αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μόνο ως φοροδοτική μηχανή ως αποτέλεσμα της ιδεοληπτικής ενοχοποίησης του κέρδους..

Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση που τάχα «κόπτεται» για την ανάπτυξη της Κρήτης, δε διαθέτει ούτε 1€ για βασικές και απολύτως απαραίτητες ανάγκες για τη λειτουργία του αεροδρομίου όπως καθαριότητα, φροντίδα και συντήρηση μηχανημάτων κ.ο.κ. και η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου «Καζαντζάκης» οφείλεται αποκλειστικά στην αφοσίωση και των επαγγελματισμό των εργαζομένων.

Η Κυβέρνηση με την απραξία της, δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον νευραλγικό τομέα της οικονομίας μας, τον τουρισμό, και «διώχνει» τους τουρίστες δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στο υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Κρήτη».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video