ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κατασκήνωση για τα παιδιά των ξενοδοχοϋπαλλήλων του Ν. Ρεθύμνου

φωτογραφία αρχείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχουπαλλήλων και Υπαλλήλων Συναφών Επαγγελματιών Ν. Ρεθύμνου ανακοινώνει στα μέλη του ότι, τα παιδιά ασφαλισμένων του τέως ΤΑΞΥ , εφόσον είναι ασφαλισμένα ως έμμεσα μέλη , έχουν δικαιώμα συμμετοχής σε κατασκηνώσεις που έχουν συμβληθεί στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ .

 Δικαιούνται να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών (γεννημένα από το έτος 2004 έως και το 2012).

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για το κάθε παιδί είναι:

  1. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ έμμεσα και άμεσα ασφαλισμένου.
  2. ΜΙΑ (1) ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ .
  3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .
  4. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΕΩΣ ΤΑΞΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ ( αν υπάρχει ) .
  5. ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ( να φαίνονται τα παιδιά ).

ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ:

  • ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
  • ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ .

 

Οι αιτήσεις για την συμμετοχή των παιδιών στις φετινές κατασκηνώσεις, θα υποβάλλονται στο γραφείο  του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου από 11-6-2018   έως 14-6-2018 για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο και από 18-6-2018 έως 28-6-2018  για την δεύτερη και τρίτη κατασκηνωτική περίοδο και ώρες 9 π.μ. έως 12 μ.μ, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

      Η διαδικασία επιλογής για τη συμμετοχή των παιδιών θα γίνει από τη διαχειριστική επιτροπή κατασκηνώσεων Δυτικής Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Σωματείου μας 2831022332  ώρα  9 π.μ. έως 12  μ.μ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video