ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ

Η πορεία υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Έγκαιρης προειδοποίησης επιχειρήσεων» που βρίσκονται σε οικονομική κρίση ή αντιμετωπίζουν άλλες μορφές προβλημάτων συζητήθηκε στη  συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, και την συμμετοχή μελών της διοίκησης της ΟΕΒΕΝΗ. Το πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υλοποιείται από την ΓΣΕΒΕΕ σε τρείς Περιφέρειες της χώρας, Κρήτης, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ σε επίπεδο Ε.Ε. σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με συνολικό προϋπολογισμό 5 εκ. ευρώ. Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την υλοποίηση του προγράμματος το οποίο αξίζει να σημειωθεί, ότι, δεν επιβαρύνει οικονομικά τις επιχειρήσεις προκειμένου να ενταχθούν σε αυτό, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Χαράλαμπος Λεκάκης που ήταν παρόν στη συνάντηση μαζί με τους: Άρτεμις Μαυράκη υπεύθυνη ΙΜΕ-ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Νίκος Λειβαδιωτάκης αντιπρόεδρος ΟΕΒΕΝΗ και τα στελέχη του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Φώτης Μαραγκός και Βαγγέλης Σαριδάκης.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς αλλά και τα μέλη της διοίκησης της ΟΕΒΕΝΗ ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την συνεργασία-στήριξη-ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο νησί.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video