ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την υποστελέχωση και υποβάθμιση του Κτηματολογικού

φωτογραφία αρχείου

Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών, ζητά να στελεχωθεί άμεσα το κτηματολογικό γραφείο Ηρακλείου και να διασφαλιστεί η κάλυψη των βασικών λειτουργικών αναγκών του.

 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

 

Σε πλήρη απαξίωση έχει περιέλθει το ένα και μοναδικό κτηματολογικό γραφείο που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο καθημερινά καλείται να εξυπηρετήσει εκατοντάδες πολίτες, αφού υπολειτουργεί, ελλείψει του απαραίτητου προσωπικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τύπου, δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εν λόγω γραφείο, αφού πλέον στερείται και μηχανικού και δικηγόρου, με συνέπεια καθημερινά να ταλαιπωρούνται όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν ενώ παράλληλα οι λιγοστοί υπάλληλοι που το πλαισιώνουν εξαντλούνται, αφού οι απαιτήσεις καθημερινά αυξάνουν.

Παράλληλα, η υποστελέχωση του γραφείου έχει και ως συνέπεια να χάνονται χρήματα για το Ελληνικό Δημόσιο, όπως άλλωστε καταγγέλλει και η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Επιπλέον, η δυσαρέσκεια και οι έντονες διαμαρτυρίες  των πολιτών για τα θυελλώδη προβλήματα στη λειτουργία του Κτηματολογίου, διατυπώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και στον ημερήσιο τοπικό τύπο.

Επειδή τίθενται σοβαρό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

 

Ερωτάσθε κ.κ Υπουργοί:

 

Σε ποια άμεσα μέτρα θα προβείτε προκειμένου να στελεχωθεί άμεσα το κτηματολογικό γραφείο Ηρακλείου και να διασφαλιστεί η κάλυψη των βασικών λειτουργικών αναγκών του;».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video