ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με πλούσιο πρόγραμμα τα Φοιτητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κρήτη

Με πλούσιο πρόγραμμα τα Φοιτητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κρήτη

Με σύνθημα «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος! ...Σίγουρος δρόμος... 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ ...τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος...» οι οργανώσεις των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ  της ΚΝΕ στην Κρήτη διοργανώνουν και φέτος δύο όμορφα Φοιτητικά Φεστιβάλ στο Νησί με πολλές ενδιαφέρον συζητήσεις, εκθέσεις και συναυλίες.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στο Ενετικό Λιμάνι στο Ρέθυμνο.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, στην Πλ. Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ καλούν τους νέους φοτιητές και σπουδαστές να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις των φεστιβάλ!  Να αποτελέσουν και τα φοιτητικά φεστιβάλ ένα σημαντικό σταθμό μέσα σε μια πλούσια αγωνιστική χρονιά, μια μεγάλη συνάντηση των φοιτητών και των σπουδαστων που επιβεβαιώνει σήμερα οτι μπορούν και πρέπει να μεγαλώσουν οι νεανικές δυνάμεις που δεν συμβιβάζονται με το παρόν και το μέλλον που θέλουν για εμάς οι εκμεταλλευτές του λαού και της νεολαίας.

Το πρόγραμμα των Φεστιβάλ αναλυτικά:

ΡΕΘΥΜΝΟ

 • Ξεναγήσεις στην έκθεση με θέμα «200 χρόνια απο τη γέννηση του Κάρλ Μάρξ. Χωρίς πρωτοπόρα θεωρία δεν μπορεί να υπάρξει πρωτοπόρα δράση»
 • Χώρος αφιερωμένος στην δράση που ανέπτυξε η ΟΒ Παιδαγωγικού σε σχέση με τα ζητήματα διαπάλης στα πανεπιστημιακά παιδαγωγικά τμήματα
 • Ομιλία με θέμα «Ομιλία με θέμα: «Η 50χρονη συμβολή της ΚΝΕ στους αγώνες της σπουδάζουσας νεολαίας, η πάλη για την ανασυγκρότηση του Φοιτητικού κινήματος»,  Ομιλητής: Αποστολίδης Νίκος, μέλος του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ
 • Συναυλία με το Συγκρότημα απο το ΤΕΙ Ρεθύμνου
 • Συναυλία με τον Ψαραντώνη

ΧΑΝΙΑ

 • Ξενάγηση Έκθεση με θέμα «200 χρόνια απο τη γένηση του Κάρλ Μάρξ – Χωρίς πρωτοπόρα θεωρία δεν μπορεί να υπάρξει πρωτοπόρα δράση!»
 • «Μουντιάλ 2018... Κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην σκιά της εμπορευματοποίησης και των ανταγωνισμών». Προβολή βίνετο για τον αθλητισμό και Συζήτηση.
 • Προβολή Βίντεο αφιέρωμα στα 27 Χρόνια του Αντιιμπεριαλιστικού Διήμερου της ΚΝΕ
 • Ομιλία με θέμα: «Η 50χρονη συμβολή της ΚΝΕ στους αγώνες της σπουδάζουσας νεολαίας, η πάλη για την ανασυγκρότηση του Φοιτητικού κινήματος»,  Ομιλητής: Σταυρούλα Φουντά, μέλος του ΓΠ Κρήτης της ΚΝΕ
 • Συναυλία με Νεανικό συγκρότημα
 • Συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη

 

Και στα δύο Φεστιβάλ θα λειτουργουν επίσης

 • Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής
 • Χώρος ενάντια στα Ναρκωτικά
 • Χώρος για δηλώσεις συμμετοχής στο 27ο Αντιιμπεριαλισιτκό διήμερο της ΚΝΕ
 • Ταβέρνα

 

Το "Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ" απευθύνει κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα σε κάθε νέο και νέα που σήμερα προβληματίζεται με όσα αντιμετωπίζει στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή του. "Μπορεί να αλλάξει κάτι;", "μπορεί ο λαός να καθορίσει τις εξελίξεις προς όφελός του;", "μπορεί να μπει τέρμα στη φτώχεια, στους πολέμους, στην αβεβαιότητα για το μέλλον;". Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ απαντάμε κατηγορηματικά: Ναι! Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε ένα δίκαιο, όμορφο μέλλον. Σε αυτόν το δρόμο, μαζί μας, καλούμε κάθε νέο και νέα να βαδίσει! (...)

Όσοι οδηγούν συνεχώς προς τα πίσω τη ζωή των εργαζομένων και τσακίζουν το μέλλον της νεολαίας εκπροσωπούν το παλιό και το σάπιο. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ προβάλλουν τις νέες δυνατότητες που αντικειμενικά δημιουργεί στον 21ο αιώνα η ανάπτυξη των δυνατοτήτων της παραγωγής. Παλεύουν χωρίς να υπολογίζουν θυσίες και κόστος για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της λαϊκής πλειοψηφίας και των παιδιών της.

Το ΚΚΕ είναι το πιο νέο κόμμα με τις πιο σύγχρονες επαναστατικές και καινοτόμες ιδέες. Παλεύει για την ανατροπή του παλιού και γερασμένου κόσμου της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, έχοντας για "όπλα" τα πιο όμορφα ιδανικά: Του συλλογικού αγώνα, της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης, της ανιδιοτέλειας και της πίστης στις ανεξάντλητες δυνάμεις της εργατικής τάξης. Έλα μαζί μας! Στον αγώνα για μία ζωή με σύγχρονα δικαιώματα και πραγματική ελευθερία, για τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video