ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω ασφαλτόστρωσης

Τμηματική αποκατάσταση του οδοστρώματος επί της οδού Κυδωνίας - φωτογραφία αρχείου

Η  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει ότι στο πλαίσιπ της εκτέλεσης της εργολαβίας «Αποκατάσταση Ασφαλτικών Τομών και Οδοστρωμάτων έτους 2017-2018 Β’ Φάση», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/6/2018 από ώρα 6:30 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, τμηματική αποκατάσταση του οδοστρώματος επί της οδού Κυδωνίας.

Οι εργασίες αποκατάστασης στον ασφαλτικό τάπητα θα γίνουν σε δύο τμήματα της οδού Κυδωνίας, από το ύψος της φωτεινής σηματοδότησης στη συμβολή της οδού Κυδωνίας με την οδό Μαργουνίου επί της λεωφόρου Κυδωνίας μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Παρθενίου Κελαϊδή στο ύψος του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Η ανάδοχος εταιρία ΙΡΙΔΑΝΟΣ Α.Τ.Ε. θα είναι υπεύθυνη για την κυκλοφοριακή μελέτη, σήμανση και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα για τις ανάγκες της εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Την Κυριακή 10/6/2018 από τις 06:30 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ., θα απαγορευτεί η διέλευση των οχημάτων μέσω του ανωτέρω τμήματος της οδού Κυδωνίας.

Β) Από το Σάββατο 9/6/2018 και ώρα 21:00 μ.μ. έως την Κυριακή 10/6/2018 και ώρα 21:00 μ.μ., θα απαγορευτεί η στάθμευση παντός οχήματος και επί των δύο πλευρών από την αρχή της οδού Κυδωνίας έως και το ύψος του Κ.Τ.Ε.Λ.

Γ) Η είσοδος των οχημάτων προς το κέντρο της πόλεως των Χανίων θα γίνεται μέσω της οδού Κισάμου από την οδό Αναγνώστου Γογονή, την οδό Σαριδαντώνη και την οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Δ) Η είσοδος των οχημάτων προς την Παλαιά Πόλη θα γίνεται μέσω της οδού Κισάμου, από την αρχή της οδού Κυδωνίας και διαμέσου των οδών Μαργουνίου και Μελετίου Μεταξάκη.

Ε) Η είσοδος των οχημάτων κινουμένων από Νέα Χώρα προς το Κέντρο Χανίων θα γίνεται από τις κάθετες οδούς προς την οδό Κισάμου, μέσω των οδών Κισάμου και Μάρκου Μπότσαρη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται υπό την σήμανση της συνημμένης μελέτης, όπως εγκρίθηκε από της Αστυνομική Διεύθυνση-Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων αλλά και των εργαζομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video