ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας Σκαφών Κλάσης J24 στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου

Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας Σκαφών Κλάσης J24 στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J24 και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, διοργανώνει στις 26-28 Μαΐου 2018 τον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J24. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον κόλπο της Μεσαράς, ανατολικά του λιμανιού του Κόκκινου Πύργου.

Οι ιστιοδρομίες θα είναι ορατές κατά μήκος της παραλίας του Κόκκινου Πύργου, για όποιον θελήσει να τις παρακολουθήσει. Θα χαρούμε να περάσετε από τα γραφεία του Ομίλου μας που βρίσκονται στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου, να σας γνωρίσουμε από κοντά και να γίνεται και εσείς μέλος της Ιστιοπλοϊκής μας παρέας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Ημέρα

Ημ/νία

Προειδοποιητικό

Σήμα / Ώρα

Πρόγραμμα Αγώνων

Σάββατο

26/05/2018

9:00 - 12:00

Εγγραφή/ Έλεγχος-

Επιθεώρηση Σκαφών/ Καθέλκυση

12:00

Συγκέντρωση Κυβερνητών

13:00

Ιστιοδρομίες

Προβλέπονται 3 ιστιοδρομίες

Όρτσα-Πρίμα, 4ν.μ.

Κυριακή

27/05/2018

11:00

Ιστιοδρομίες

Προβλέπονται 3 ιστιοδρομίες

Όρτσα- Πρίμα, 4ν.μ.

Δευτέρα

28/5/2018

10:00

Ιστιοδρομίες

Προβλέπονται 3 ιστιοδρομίες

Όρτσα- Πρίμα, 4ν.μ.

17:30

Απονομές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου θέλει να καλωσορίσει όλα τα πληρώματα που θα έρθουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας και να ευχηθεί σε όλους Καλή Επιτυχία!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video