ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηγουμενίδης: «Ο κρητικός λαός έδωσε σε όλο τον κόσμο ένα σπουδαίο παράδειγμα παλλαϊκού αγώνα ενάντια στην φρίκη του ναζισμού»

Ηγουμενίδης: «Ο κρητικός λαός έδωσε σε όλο τον κόσμο ένα σπουδαίο παράδειγμα παλλαϊκού αγώνα ενάντια στην φρίκη του ναζισμού»

Σε Γαρίπα και Αρκάδι βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου, δίνοντας το παρών στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τιμώντας τη Μάχη της Κρήτης.

Ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου κατέθεσε στεφάνι τόσο στην πλατεία Ηρώων στη Γαρίπα (Σάββατο 26 Μαΐου), στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Γαρίπας, με μαρτυρίες ανθρώπων, νέων τότε, που έζησαν τη φρίκη του πολέμου, όσο και στο Αρκάδι (Κυριακή 27 Μαΐου) παρουσία πλήθους κόσμου.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, ο Νίκος Ηγουμενίδης σημείωσε ότι «η Μάχη της Κρήτης αποτελεί μια κορυφαία πράξη αντίστασης μέσα από την οποία ο κρητικός λαός έδωσε σε όλο τον κόσμο ένα σπουδαίο παράδειγμα παλλαϊκού αγώνα ενάντια στην φρίκη του ναζισμού».

Παράλληλα, ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου, προσέθεσε ότι «τιμούμε όλους όσοι πολέμησαν τον ναζισμό στα πεδία των μαχών και τείνουμε σταθερά το χέρι σε όσους πολεμούν σήμερα τις δυνάμεις εκείνες που επιδιώκουν να γράψουν νέα μαύρα κεφάλαια στο βιβλίο της Ιστορίας. Έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε σήμερα τη μνήμη απέναντι στη λήθη«.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video